Sådan fungerer det

HeartmAED overvåger hjerteskabe og hjertestartere digitalt og sikrer, at alt udstyr er funktionsdygtigt, når der er akut brug for det.

Med brug af den seneste IoT-teknologi foregår overvågningen døgnet rundt, hele året, hvilket sikrer, at HeartmAED kan reagere på eventuelle fejlmeldinger lige så snart de opstår – og dermed er din hjertestarter altid klar til brug. Så behøver du ikke at vente til næste planlagte servicetjek, sådan som det ofte fungerer i dag.

I Danmark er hjertestarterskabene via mobilteknologi forbundet med Den Jyske Kontrolcentrals callcenter, som kan reagere på uregelmæssigheder i forhold til for eksempel temperatur, åbning, strømsvigt eller vandalisering.

På samme måde vil der, hvis hjertestarteren fejler i den indbyggede selvtest, straks blive sendt en fejlmelding til kontrolcentralen, som vil reagere på problemet med det samme.

Se vores løsninger

Det bæredygtige valg
Digital overvågning er smart, socialt ansvarligt og miljøvenligt

Vi sørger for, at hjertestarteren altid har de bedste betingelser og at batteriet er ladet, så hjertestarteren virker hver gang.

Vi sikrer en høj batterilevetid ved at holde en stabil temperatur i skabet. Er temperaturen for høj eller lav, kan det nedsætte batterilevetiden betydeligt.

Vi afdækker fejl digitalt. Det betyder, at vi kun behøver at køre ud til hjertestarteren, når der er behov – og det er godt for miljøet!

Hvad er ellers vigtigt at vide?